Akuttmedisin 1 for kull 13

I dag starter den akuttmedisinske undervisning for de nye førsteklassingene ved Medisinsk-odontologisk fakultet i Bergen. Med et stort engasjement fra studenter under ledelse av Anne Berit Guttormsen, har vi fått til et opplegg som vi håper skal bli tatt godt imot av de nye studentene og vil gi et godt utbytte. Instruktører fra BAMS, NFSH og Ferdighetssenteret stiller med frivillige, motiverte og engasjerte instruktører. Vi håper dette kurset skal gi en smak på hva et ukeskurs kan bli og at det vil få en fast plass i studieplanen (med tilhørende budsjett).

Anestesilege Eirik Buanes instruerer to studenter i HLR

To dager med akuttmedisin vel overstått og vi håper alle storkoste seg med omvisning og undervisning. Bilder fra dagene ligger i bildegalleri.